File de salau cu rosii si capere

de Oana in Salau, 12 Noi 2011 | 6494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de salau proaspat
  • 2 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu capere
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau cu rosii si capere:

Fileurile de salau se aseaza intr-un tava sau vas de iena mai inalt.

Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, usturoiul taiat fin sau dat pe razatoare, mararul tocat si caperele. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Nu gustati prea mult ca riscati sa mancati tot! este exagerat de bun :))

Acest amestec se toarna deasupra pestelui, se acopera tava cu folie si se introduce la cuptor 20 de minute.

Se serveste pestele alaturi de orez fiert si legume dupa gust. Eu am pregatit cateva buchetele de broccoli si cateva fire de sparanghel la abur, apoi le-am tras intr-o tigaie cu putin unt si usturoi maruntit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau cu rosii si capere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salau cu cascaval la cuptor